Over

DeChip.nl doet sinds augustus 2015 onderzoek naar de toepassingen van microchips in het menselijk lichaam. We behandelen kansen en voordelen, ethische bezwaren, privacy, technische kennis, de wet, gezondheid, godsdienstige opvattingen, en veel meer.

Welkom

Fijn dat je geïnteresseerd bent in de onderhuidse microchip. Je bent niet de enige. In Nederland vechten enthousiasme en scepsis om voorrang. Medische wonderen? Ja. Orwelliaanse surveillancestaat? Mogelijk.

Er zijn allerlei soorten microchips en de technologie ontwikkelt zich te snel om alles bij te houden. Dat doen wij nu. Wat rest is een belangrijke vraag: wat vind jij van de chip? Die vraag vereist feitelijke kennis. We geven je de handvatten om een eigen mening te vormen.

Hoe kunnen we jou bereiken?

Je bent geïnteresseerd maar vergeet terug te komen. Of je hebt geen zin om www.dechip.nl in te typen. Kies de beste oplossing: de nieuwsbrief met (alleen) het belangrijkste nieuws, of de gratis sms-dienst die je attendeert op ieder nieuw artikel. Kijk hiernaast (computer) of hieronder (mobiel) in de grijze balk.

Over de oprichter

Jannes-van-Roermund

Jannes van Roermund (19-05-1994) is freelance journalist en eigenaar van DeChip.nl. In januari 2016 was hij te gast bij BNR Nieuwsradio om over de onderhuidse chip te praten.

Interessant? Laat anderen dit lezen via social media - of stuur het persoonlijk. Gebruik onderstaande buttons.